morten.h: "Man skal ikke have for mange bolde i luften hvis man mangler to arme"
Stenermenuen
- Forsiden
- The Crew
- Religionen!
- Stenerspil
- Stenerforum
- Tagwall
- Røvhulreglerne
- Tåger Tage
- Stenerdyr
- Concept Art
- Stenertesten Vol. 1
- Stenertesten Vol. 2
- Lorteleksikon
- KHPHH

1 bruger online

Annoncer
 
De officielle Røvhul-regler!
Først skal det slås fast… dette ER de OFFICIELLE røvhul-regler, og der har ALDRIG eksisteret andre. - det kan du IKKE modbevise! Dermed kan vi også konstatere at der er OS der opfandt spillet Røvhul… Altså kort resume: Dette er reglerne, JegStener.DK opfandt dem…! Ingen diskussion der…
Først skal du bruge ét spil kort… hverken mere eller mindre… Det er altså IKKE tilladt at spille med mere end et sæt kort, for så er man for mange…
Det er vigtigt at kortspillet indeholder 2-4 jokere…
Herefter fordeles kortene mellem spillerne, er der ekstra kort(altså så alle ikke kan få lige mange), så fordeles de også…(Klip ikke kortene i stykker for helvede… bare accepter at nogle har en fordel, røvhul skal alligevel ikke være retfærdigt!)

Kortene har følgende rang:
3-9 - ok standardkort…
10 og jokere - RYDDERE(forklaring for de tungnemme følger senere)
knægt, dame, konge, es og 2'ere - Seje kort i den tunge kategori.

Så skal der spilles
Ved første spil er det spilleren med kortet "klør 3" der spiller ud, og klør 3 SKAL spilles ud… Man kan spille kortene således: Enten smider man ét enkelt kort, ellers smider man 2 eller 3 ens - næste spiller i rækken skal således smide det samme antal kort, altså hvis der er spillet 2 ens ud skal næste spiller også smide 2 ens kort - og de skal være af samme størrelse, eller højere. Hvis der ligger 4 kort af ens størrelse rydder dette bordet og den der sidst smed et kort må spille ud. Ligeledes kan der smides 4 kort i UDSPIL, hvilket resulterer i at bordet ryddes og man må spille ud på ny - er i med?
Derudover kan man smide en af de såkaldte ryddere, de har nøjagtig samme effekt som 4 ens kort, de rydder bordet, rydderne kan smides så snart det er ens tur, altså ikke kun i udspil.
Reglen om straight: Denne regel, skal det hermed indskærpes, kan IKKE udelades. Det sker desværre alt for tit - og vi skal pointere at hvis man udelader denne regel så spiller man rent faktisk ikke røvhul, men caribisk røvgarn - og det er et skodspil, så lad være med det.
Selve reglen går ganske enkelt ud på at man kan smide en straight ned når man har udspillet, en straight i røvhul starter altid med et kort med værdien 3 og består af min. 5 kort og max. 7. Altså fra min. fra 3-7 og max. fra 3-9. I en røvhulsstraight er kuløren totalt og aldeles underordnet.

Spillets afslutning
Spillet afsluttes ved at alle er kommet af med deres kort, og placeringerne afgøres således at den der hurtigst kommer af med sine kort har vundet og… ja… den der kommer sidst af med sine kort er et røvhul.

Man modtager i røvhul følgende titler efter placering:

Nummer 1(altså vindere) - får titlen: Præsident
Nummer 2 - får titlen: Vicepræsident
Nummer næstsidst - får titlen: Vicerøvhul
Nummer sidst(altså taberen) - får titlen: RØVHUL!

Spillets fortsættelse
Efter første runde af et spil røvhul skal man naturligvis tage en runde til og en runde til og en til… osv… Der er den lille finte ved det at når man skal til næste runde skal man lige huske at bytte kort.
Den normale situation er at man bytter således at Røvhullet gir Præsidenten sine 2 bedste kort(efter kortrang) og Præsidenten gir røvhullet sine 2 dårligste(efter egen vurdering). Ligeledes giver Vicerøvhullet sit ENE bedste kort(efter kortrang) til Vicepræsidenten og Vicepræsidenten giver Vicerøvhullet sit dårligste kort(efter egen vurdering)…
Man kan dog, hvis man vurderer at man er så mange at folk har for få kort til at det er forsvarligt at røvhullet skal af med sine 2 dårligste kort, nøjes med at Røvhullet og Præsidenten bytter ét kort, og de to vicer undlader at bytte.
 
Sten ind
Brugernavn:

Password:

Husk login:
Opret stener


- og få meget mere ud af JegStener.DK!

Annoncer

 
©opyright, JegStener.DK All rights reserved, 2002-4173
Privatlivs og cookie politik
Hosted by Kongsfelt IN-Media