Helligdagen er sponsoreret af:
Den store stenerhelligdag!
Og det skete i de saglige dage at GUD den almægtige i det Herens år 2001 på den femogtyvende dag i den allerhelligste niende måned kastede sin åbenbaring over denne uvidende og antistenede verden og gav den 5 hellige profeter.

Og han sagde til disse: "Gå nu blot, langsomt, men sikker ud til alverden og fortæl dem: I skal stene! og gør det så overbevisende at de alle falder på knæ i støvet for deres herre... Og endelig siger jeg jer at på den tohundredeogfirehalvtredsendstyvende dag fra nu vil en stor sensation komme til stenerverden - og alle skal forsøge at fjerne den, men den vil standhaftigt blive. Og det vil blive jeres opgave at gøre denne til det største siden opfindelsen af lænestolen og remotecontrolen!"

Således varslede Magnus Den Store i de saglige dage JegStener.DK's komme - og således er det hvor pligt idag at hædre denne dag hvor stenerverden tog det første skridt mod en evigt stenet verden!

Det er således GUD's befaling at i på denne dag kaster jer ud i en frådende omvendt faste, såfremt i er økonomisk i stand til det, og ellers blot lader jeg glide ind i den størstmulige stenertrance. Helligdagshotlinen kan kontakte: taagertage@jegstener.dk(Husk at opgive navn, adresse, tlf, dankortnr og pinkode) såfremt i har problemer med at komme ind i en ordentlig stenertrance.
Således er det idag jeres eneste og mest hellige opgave at fråde og stene! Sten til i ikke orker det mere og sten da videre! Og husk at hædre Magnus Den Store med den hellige lyd KHPHH! og det hellige stenervor:

Vor Stener,
Du som tåger i markerne.
Helligt være dit KHPHH,
Gå en tur i bilka.
Ske min vilje,
Som i hjemmeværnet
Således også i Fakta(eller Kvickly Extra)
Giv os i dag vor daglige megafråder
Forlad os vor aktivitet
Som også vi forlader dine aktiviteter
Skaf os Jernrør
Så vi kan fri os fra de onde aktive
Thi dit er magten over steneren og tågeren/fråderen
I hvert fald til d.25/9
zzzZZZzzz!JegStener.DK ønsker en fortsat stenet helligdag!